Om os

BabyDluxe elsker at dykke ned i universet af inspirerende, motoriske og sansende legetøj. Vi sætter en dyd i at have højkvalitets produkter, og vi er altid på udkig efter mere. Vi har håndplukket de leverandører, som vi føler leverer unikke varer til unikke priser rundt om i hele verden. Vi ved hvor vigtigt det er for de små at udforske, føle, røre, mærke, smage og ikke mindst afprøve alle de spændende nye ting, og derfor vælger vi nøje vor interiør, så det passer ethvert barn og deres behov - og alle varer her på shoppen er selvfølgelig testet og mærket efter alle de europæiske sikkerheds standarder.

 

Men hvem er vi bag shoppen?

Drømmen om egen webshop har ligget og banket på i mange år, men først da vi fik vores første fødte, vores datter, gik det op for os hvor nysgerrige de små er- og for ikke at nævne hvor vigtig det er at motorisk aktivere dem, og derfor  blev det en dyd for os at finde alt det, som kunne aktivere vores datter på den bedst mulige måde.

Vi var og er måske stadigvæk nogle af de forældre, som skulle have lidt af….alt. & vi ved alle, at det ikke er billigt med alt det babyudstyr, og derfor blev det en mission for os at finde udstyr i høj kvalitet til lavere priser, end de nuværende gængse på markedet.

 

Vi har formået at finde babyudstyr i en kaliber, der er sjældent set her i Danmark i denne prisklasse. For det første, så har vi bevæget os ud i noget lidt anderledes, end hvad vi kender til i forvejen både hvad angår udseende men så sandelig også kvalitet, og ikke mindst, så har vi formået at lave nogle fordelagtige priser, hvor ikke mange konkurrenter kan følge med. Heler vores mission med BabyDluxe er nemlig, at alle forældre skal kunne købe kvalitetsvarer til sine børn. Kvalitet er for alle pengepunge.

Én af årsagerne til, at vi har fået så gode priser til jer, er simpelthen, at varerne kommer direkte fra leverandøren/fabrikken af, dvs. vi har skåret ét led over i købsprocessen, og derved sparer vi en masse omkostninger, som i sidste ende bliver en besparelse for jer. Det vil til gengæld også betyde, at når varerne kommer direkte fra leverandøren af, så kan der forekomme leveringstid afhængig af, hvor denne befinder sig.

Trustpilot