Powered by Smartsupp

Om os

BabyDluxe elsker at dykke ned i universet af inspirerende, motoriske og sansende legetøj. Vi sætter en dyd i at have højkvalitets produkter, og vi er altid på udkig efter mere. Vi har håndplukket de leverandører, som vi føler leverer unikke varer til unikke priser rundt om i hele verden. Vi ved hvor vigtigt det er for de små at udforske, føle, røre, mærke, smage og ikke mindst afprøve alle de spændende nye ting, og derfor vælger vi nøje vor interiør, så det passer ethvert barn og deres behov - og alle varer her på shoppen er selvfølgelig testet og mærket efter alle de europæiske sikkerheds standarder.

 

Vi har formået at finde babyudstyr i en kaliber, der ikke ses alle steder her i Danmark, og vi går rigtig meget op i, at man selv kan sætte sit præg på produktet. Vi har derfor ombord på holdet både en hel tømrer afdeling, som designer og producerer vores senge,borde og stole - for ikke at nævne det danske møbel design Manis-H og Huxie. Ligeså har vi en systue til produktion af nest, luksus nests, ammepuder, puderande osv.

 

Vi alle synes, at vores børn er unikummer, og derfor fortjener de også møbler og interiør, der er top unikt - og det er hér vi kommer ind i billedet. Kan du ikke finde dit ønske af eksempelvis køjeseng, husseng, nest eller noget helt fjerde, så vi altid klar til at tage imod opgaven og bringe vores tømrer eller systue med indover dine ønsker. 

 

Hele vores mission med BabyDluxe er, at alle forældre skal kunne købe kvalitetsvarer til sine børn. Kvalitet er for alle pengepunge, og derfor har vi med nogle af vore leverandører valgt, at de bliver sendt direkte fra produktionen af - dvs. vi har skåret ét led over i købsprocessen og undgået at købe det til vores lager først, og derved sparer vi en masse omkostninger, som i sidste ende bliver en besparelse for dig.

 

Men hvem er vi bag shoppen?

Drømmen om egen webshop har ligget og banket på i mange år, men først da vi fik vores første fødte, vores datter, gik det op for os hvor nysgerrige de små er- og for ikke at nævne hvor vigtigt det er at motorisk aktivere dem, og derfor blev det en dyd for os at finde alt det, som kunne aktivere vores datter på den bedst mulige måde.

Vi var og er måske stadigvæk nogle af de forældre, som skulle have lidt af….alt. & vi ved alle, at det ikke er billigt med alt det babyudstyr, og derfor blev det en mission for os at finde udstyr i høj kvalitet til lavere priser, end de nuværende gængse på markedet.